Darkstar: Τι μου θυμίζει αυτό το όνομα; Eίναι ο τραγουδιστής James Buttery και άλλοι δυο λονδρέζοι (δε βάζω τα ονόματά τους γιατί δεν είναι σημαντικοί. Μόνο γράφουν, παίζουν και παράγουν τη μουσική). Στις 18/10 θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους North απ'τη Hyperdub. Ποπίζουσα electronica. Άκουσε το Gold.



Seasons: Πέντε από χωριό έξωθεν του Los Angeles. Πέντε τραξ είχαν ολοκληρωμένα και τα έκαναν ep με τίτλο Winter. Θα ακολουθήσουν Spring, Summer, Fall ή Autumn; Άκου το Open your eyes σε slowcore ρυθμό.

Seasons - "Open Your Eyes" from
elliot glass on Vimeo.


Darwin Deez: Μπάντα από τη Νέα Υόρκη που πήρε το όνομα του λίντερ της ο οποίος όταν μεγαλώσει μπορεί να γίνει Neil Hannon. Πρώτο τους single αλλά και πρώτο τραγούδι του άλμπουμ τους το Constellations.

Darwin Deez - Constellations from
href="http://vimeo.com/luckynumbermusic">Lucky Number Music
on Vimeo.


Alice Gold: Βλέπεις κι εσύ κάτι από Jodie Foster στο πρόσωπό της; Απ'την επαρχία στο Λονδίνο, από εκεί στην Αμερική όπου περιπλανήθηκε παίζοντας σε τρύπες μέχρι που γνώρισε τον παραγωγό Dan Carey που είναι απ'αυτούς που χαλάνε την πιάτσα. Όχι μόνο δούλεψε τζάμπα, αλλά πλήρωσε και το studio. Το lp της θα λέγεται Seven Rainbows.

'ORBITER' - Alice Gold from
href="http://vimeo.com/user694761">gareth phillips
on Vimeo.


Pariah: Λονδρέζος dupstepάς, 21, δεν κρύβει πρόσωπο ούτε όνομα (Arthur Cayzer). Ακούς Detroit Falls.