Μερικοί διάσημοι μουσικοί, ένας άσημος (και τέτοιος θα μείνει) και μια ηθοποιός με δίσκους στα χέρια. Ας δούμε τι ψώνισαν.


Δεν μπορεί να μην το έχει. Το αντικαθιστά, το ξαναπαίρνει επειδή βρήκε την original έκδοση ή για να το κάνει δώρο στον Antony.


Η  Bjork που κάποτε δούλευε σε δισκάδικο φορτώνει βινύλια απ'το jazz - fusion ράφι. Δεν αναγνωρίζω τον πρώτο δίσκο. 


Δεν μπορώ να δω τι δίσκο κρατάει ο Elvis Costello. Ούτε κι αυτός μάλλον. Βάλε τα άλλα γυαλιά.




Ποιοι είναι αυτοί ρε Jello που έχουν και best of; Spotnicks; Πρώτη φορά τους ακούω. Κι ο αμερικάνος Δασκαλόπουλος γιατί γελάει;


Γέρασες Thurston κι έγινες σαν κάμπια αλλά η θαυμάστριά σου ούτε που νοιάζεται. Όμως τι είναι αυτό που κοιτάς, βιβλίο ή dvd; Πιάσε κάνα βινύλιο να σε φωτογραφίσουμε, κάνε και κάνα καραγκιοζιλίκι σαν τον Jello. 


Μια δημοσιογράφος του ...Star του Σικάγου πέτυχε τον Billy Corgan στο αγαπημένο του δισκάδικο και του έκανε πέντε ερωτήσεις. Δεν του ζήτησε να μας δείξει τι αγόρασε. Τι ούφο! (Εδώ το video).


Έκαστος στο είδος του κι ο Van στους τζαζίστες. 


Δεν ξέρω αν είναι second hand μαγαζί ή το σπίτι του, πάντως ο τύπος απ'τους Wavves φοράει Bad Brains και επιδεικνύει Kenny Loggins. Συνδυασμός για φτύσιμο. Τον έβαλα και ανάποδα, βαριέμαι να τον αλλάξω.




Στο χωρίς ΔΝΤ Los Angeles γεμίζει ακόμα το καλάθι της νοικοκυράς Rosanna Arquette με 21 cd. Aπ'τη σειρά What's In My Bag? του Amoeba που όποιον διάσημο πελάτη σκάσει τον στήνει απέναντι στην κάμερα.
Καλό γούστο έχει η Rosanna, την ξαναγάπησα.