iLiKETRAiNS - A Father's Son: Οι iLIKE στο ναυτικό. Αυτοί δεν ήταν που είχαν κόλλημα με τα τρένα; Στο νέο τους video βιώνουμε ένα fisherman's blues με τον Πίπη το φακιδομύτη υιό και τον βαρκάρη πατέρα του που είναι άνεργος, το τραπέζι άδειο, ο υιός κλαίει όταν δε χαζεύει το απέραντο γαλάζιο. Αυτή είναι τουλάχιστον η δική μου εκδοχή. Η δική σου;

Neil Young - Hitchhiker: O Neil θυμάται. Που δοκίμασε hash, amphetamines, cocaine (πετάλια για την κιθάρα είναι), πως παρανόησε και άλλα ωραία. Τι θα ήθελε να είναι; Αζτέκος ή Περουβιανός και να έκτιζε ωραία κτίρια. Θυμάσαι το όνομα κανενός Αζτέκου εργολάβου; Στο βίντεο παίζει την κιθάρα του φορώντας μπουφάν καλοκαιριάτικα, η κάμερα τον πλησιάζει αργά και απειλητικά, τα σύννεφα πάνω του τρέπονται σε φυγή και το ασπρόμαυρο δέχεται παρεμβολές απ'το μπορντώ.

Zola Jesus - Sea Talk: Σε μια παλιά ασπρόμαυρη τηλεόραση η Siouxsie. Η εικόνα έρχεται και χάνεται όπως κάποτε της ΥΕΝΕΔ στο 50% της χώρας. Η Zola προσπαθεί να μελετήσει τη Siouxsie για την αντιγράψει αλλά η τηλεόραση δε βοηθάει. Πονεμένη ιστορία.

Δες τα video: