Αν δεις μουσικούς επί σκηνής να φοράνε τα ρούχα της φωτογραφίας να πάει αμέσως το μυαλό σου (ελπίζω να έχεις καθαρό μυαλό, διαφορετικά θα το σχολιάσει ο Πάρης Καλημερίδης) στους Fever Ray διότι αυτοί παρουσίασαν την κολεξιόν που βλέπεις και πρόκειται να...
φορεθεί στα επερχόμενα ζωντανά τους. Το κοστούμι αριστερά με συγκλονίζει με την πρωτοτυπία του.

H Leslie Feist ετοιμάζει δίσκο. Ο speedy Chilly Gonzales είναι και πάλι μαζί της στο studio. To προηγούμενό της The Reminder έγινε τριών ετών. Θα βρεις νέο και ωραίο τραγουδάκι της στο βυθό της σελίδας.

Σου λέει κάτι το όνομα Morgan Kibby; Έπαιζε στους Μ83, τώρα ξεκινάει σόλο πρότζεκτ, τους White Sea, το ep This Frontier βγαίνει τον επόμενο μήνα.

Νέο, δροσιστικό video για το Sun The Rain ανέβασε η Ellen Allien. Είναι απ'το Dust της που κυκλοφόρησε προ τριμήνου. Σε περιμένει κάτω απ'της Feist.

iPhone App λάνσαρε η Goldfrapp. Παίζεις και την ριμιξάρεις αν θες. Ή ριμιξάρεις και την παίζεις αν θες. Δε θα πάρω.

Η Beth Ditto θα γίνει μάνα. Σε οκτώ χρόνια, όταν θα είναι 37. Συνμητέρα η νέα της φίλη Kristen - αν είναι μαζί ακόμα.

Νέο τραγούδι της Marissa Nadler για τις αδερφές Daisy και Violet Hilton που πέθαναν το 1969 μπορείς να κατεβάσεις απ'την γοριλκούδα. Daisy, where did you go? Συγκλονιστική ερώτηση όταν την ακούς από μια σιαμαία. Όταν φτάσω να έχω εκατομμύρια αναγνώστες θα της ζητήσω συνέντευξη.

Η Carrie Brownstein των Sleater-Kinney έγραψε τη μουσική για το ντοκιμαντέρ !Women Art Revolution της Lynn Hershman Leeson που εστιάζει στο feminist art movement των 70ς. Στην ταινία ακούγονται ακόμα οι Laurie Anderson, Janis Joplin, Sleater-Kinney και Gossip.