Blonde Redhead - Penny Sparkle review

Στο ένα τέταρτο της διάρκειάς του κρατάει το ενδιαφέρον και μετά κάνει κοιλιά που ακουμπάει στο πάτωμα. Ούτε να σε δείρει μπορεί, ούτε να σε ταξιδέψει. Εverything is wrong όπως λέει κι ένας τίτλος τους...
Δε χωράει το μυαλό μου πως ηχογράφησαν τόσο αδιάφορα τραγούδια. Θα κοιμηθεί πολύς κόσμος στα live. Goodbye Kazu, goodbye twins. (disLike)

Klaxons - Surfing The Void review

Έχουμε πήξει στα post, στα φολκ και στα shoegaze, στους Blonde Redhead και τους iLike Trains και για να ακούσεις κάτι δυνατό πρέπει να ανατρέξεις στα κολλημένα είδη του punk, του metal, του garage. Οι Klaxons άφησαν στην άκρη το rave αλλά δεν ηρέμησαν, αντίθετα συχνά δίνουν την αίσθηση των θηρίων στο κλουβί, του Julian Cope που τζαμάρει με τους Fugazi. Τα κομμάτια είναι πολύ δουλεμένα στην προπόνηση κι αυτό ποσώς μ'ενοχλεί, κάθε λίγα δευτερόλεπτα μπαίνει κάτι και αποσύρεται κάτι άλλο, τα τύμπανα είναι ογκώδη, τα κήμπορντς έρχονται απ'το διάστημα κι ο τραγουδιστής κάνει αυτό που λέει η ταυτότητά του. Αναζωογονητικό. Αχ η νιότη που χαραμίζεται στα παιδιά... (iLike)

Dylan LeBlanc - Paupers Field review

Εικοσάχρονος απ'τη Louisiana, γιος μουσικού, είναι λέει ο νέος Neil Young (στη φαντασία του δελτιοτυπάκου) και παίζει κάντρι, με το slide να σου προκαλεί λιγούρα, κάντρι τόσο τυπική και άψυχη και χωρίς φαντασία που λες και τα τραγούδια γράφτηκαν από αυτόματο συνθέτη. Η Emmylou Harris τον υποστηρίζει φωνητικά στο If the Creek Don't Rise κι εγώ μετά δυσκολίας ξεχώρησα το Emma Hartley. Blank Dylan. (disLike)

Greie Gut Fraktion - Baustelle review

Πρώτα θα διασκευάσουμε το Wir bauen eine neue Stadt των Palais Schaumburg και θα κάνουμε νωρίς νωρίς και το video, συμφώνησαν οι γερμανίδες Antye Greie (AGF) και η Gudrun Gut - η πρώτη βγάζει απ'το 00, η δεύτερη απ'το 80. Και μετά θα κάνουμε ένα δίσκο ποπ πειραματισμού, με αργούς dub ρυθμούς, μιλητά απαλά φωνητικά με ομιχλώδες background, λίγα κόλπα με συχνότητες και αναδράσεις που να αντέχει κι ένας αμύητος. Αν ο δίσκος σας κορίτσια είναι οικόπεδο, η διασκευή είναι το σπίτι και τα υπόλοιπα είναι ο αχυρώνας, το κοτέτσι, το σκυλόσπιτο, ο σταύλος... Σας πειράζει όταν ξανάρθω να φιλοξενηθώ στο σπίτι; (demiLike)


(To review μπαίνει για τις μηχανές αναζήτησης)